Het programma zwangerschapsyoga is een maatwerkcursus van minimaal 4 lessen op een tijdstip in overleg. Naar behoefte kan de cursus worden uitgebreid naar meer lessen. De zwangerschapsyoga houdt je fit, bereidt je voor op de bevalling en zorgt ervoor dat je samen met je partner met vertrouwen naar je bevalling toeleeft. Oefeningen, uitleg en massages komen afwisselend aan bod. In de cursus krijg je veel oefeningen mee om thuis te doen.

Voorbereiding op de bevalling

Geen enkele bevalling is hetzelfde. Belangrijk is dat je tijdens de zwangerschap vertrouwen gaat krijgen in je eigen lichaam en in je eigen fysieke – en mentale kracht.
In de zwangerschapsyoga ontwikkel je lichaamsgevoel door te bewegen en je te concentreren op de adem en de beweging. Van daaruit leer je ook diep te ontspannen. Je gaat de uitwerking voelen van de ontspanning. Dit geeft rust en vertrouwen.

Maatwerk

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en welke oefeningen jou daarbij helpen?  Waar het accent van het maatwerkprogramma komt te liggen bepalen we samen. We werken onder andere aan kracht, souplesse, adem, concentratie en diepe ontspanning. Vanuit ontspanning doet je lichaam bij de bevalling wat het moet doen en werken alle fysiologische processen optimaal samen om je kind ter wereld te brengen.

Partnerles

Het is sterk aan te raden om tenminste één van de vier lessen samen te doen met je partner.
De rol van de partner is groot. Wat de partner allemaal kan betekenen voor de vrouw tijdens de zwangerschap en de bevalling komt in deze les aan bod. In de partnerlessen doen we yoga-oefeningen, behandelen we massages, ontspannende houdingen en ademoefeningen. Je krijgt vooral praktische informatie en tips.

Prijs

Privélessen alleen of met partner € 75,= per les van 75 minuten.
4 lessen à 75 minuten € 285,=.

Voor meer informatie mail Mirjam Toepoel via onderstaande knop of bel naar 0617447573.

Wij werken samen met