Het programma zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus van 4 lessen per maand. De zwangerschapsyoga helpt je op een ontspannen manier je zwangerschap te beleven en zorgt ervoor dat je samen met je partner met vertrouwen naar je bevalling toeleeft. Oefeningen, uitleg en massages komen afwisselend aan bod.

THEMA’S TIJDENS ZWANGERSCHAPSYOGA

ADEM & CONCENTRATIE

Tijdens de zwangerschap keer je wat meer naar binnen toe, je maakt contact met je kind en wordt je bewust van alle veranderingen in jezelf; fysiek en mentaal. Je leert in de lessen hoe je tijdens de bevalling de aandacht kunt richten daar waar die nodig is.

ADEM & ONTSPANNING

Vanuit ontspanning en verwondering geniet je van je zwangerschap. Vanuit ontspanning doet je lichaam wat het moet doen en werken de fysiologische processen optimaal samen om je kind te laten groeien en uiteindelijk veilig ter wereld te brengen.

ADEM & KRACHT

Zowel tijdens de zwangerschap als bij de bevalling is kracht onontbeerlijk. Het zorgt ervoor dat je niet uitgeput raakt. Ontdek hoeveel vrouwelijke kracht je in je hebt en hoe je die kunt inzetten.

Partnerles

Elke 4eweek van de maand komen de partners mee. De rol van de partner is groot. Hij/zij staat niet meer aan de zijlijn, maar levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een veilige omgeving waarin de vrouw zich goed kan ontspannen en zich kan concentreren op de bevalling.

Wat kun je allemaal betekenen voor je vrouw tijdens de zwangerschap en de bevalling? In de partnerlessen behandelen we massages, houdingen waarin je je vrouw kunt ondersteunen en doen we ademoefeningen. Je krijgt vooral veel praktische informatie en tips.

Instromen

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je instromen. Voor een goede voorbereiding is het raadzaam om tenminste 3 maanden zwangerschapsyoga te volgen, maar je kunt per maand beslissen of je verder gaat of niet. Elke eerste dinsdag van de maand kunnen nieuwe cursisten instromen.

Praktische informatie

Docent: Mirjam Toepoel

Tijdstip: dinsdagavond 18.30 – 19.45 uur
Bekijk hier de jaaragenda van zwangerschapsyoga

Prijzen
€ 50 per maand, 4 lessen inclusief de partnerles
€ 140 voor 3 maanden, 12 lessen inclusief 3 partnerlessen
Bekijk hier de prijzen en de lesvoorwaarden

Proefles
Soms is meedoen met een groep prettig, maar ook een individuele les kan uitkomst bieden. In een vrijblijvende intake (telefonisch) bepalen we samen wat het beste is voor jou.

Neem voor meer informatie contact op met:
Mirjam Toepoel
info@yogakeppel.nl
06-17447573