Het programma zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus van 4 lessen per maand. De zwangerschapsyoga houdt je fit tijdens de zwangerschap en zorgt ervoor dat jij en je partner goed voorbereid zijn op de bevalling. Oefeningen, praktische uitleg en massages komen afwisselend aan bod.

THEMA’S TIJDENS ZWANGERSCHAPSYOGA

ADEM & CONCENTRATIE

Tijdens de zwangerschap keer je naar binnen toe. Je maakt contact met je kind en word je bewust van alle veranderingen in jezelf; fysiek en mentaal. Je leert in de lessen hoe je tijdens de bevalling geconcentreerd blijft op de ontsluiting en het persen.

ADEM & ONTSPANNING

Vanuit ontspanning en verwondering geniet je van je zwangerschap. Vanuit ontspanning doet je lichaam wat het moet doen en werken de fysiologische processen optimaal samen om je kind te laten groeien en uiteindelijk veilig ter wereld te brengen. Je leert in de les hoe je dieper kunt ontspannen.

ADEM & KRACHT

Zowel tijdens de zwangerschap als bij de bevalling is kracht onontbeerlijk. Het zorgt ervoor dat je niet raakt uitgeput. Je leert in de lessen hoe je adem en kracht inzet tijdens het persen.

Partnerles

Elke 4eweek van de maand komen de partners mee. De rol van de partner is groot. Hij/zij staat niet meer aan de zijlijn, maar levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een veilige omgeving waarin de vrouw zich goed kan ontspannen en zich kan concentreren op de bevalling.

Wat kun je allemaal betekenen voor je vrouw tijdens de zwangerschap en de bevalling? In de partnerlessen behandelen we massages, houdingen waarin je je vrouw kunt ondersteunen en doen we ademoefeningen. Je krijgt vooral veel praktische oefeningen en tips.

Instromen

Ben je tussen de 14 en 20 weken? Dan ben je van harte welkom in de zwangerschapsyoga. Voor een goede voorbereiding is het raadzaam om tenminste 3 maanden zwangerschapsyoga te volgen, maar je kunt per maand beslissen of je verder gaat of niet. Elke eerste dinsdag van de maand kunnen nieuwe cursisten instromen.

Praktische informatie

Docent: Mirjam Toepoel

Tijdstip: dinsdagavond 18.30 – 19.45 uur
Bekijk hier de jaaragenda van zwangerschapsyoga

Prijzen
€ 65,- per maand, 4 lessen inclusief de partnerles.  
Als je kiest voor 12 lessen is er 1 privéles voor jou en je partner inbegrepen zonder extra kosten.

Bekijk hier de prijzen en de lesvoorwaarden

Proefles
Soms is meedoen met een groep prettig, maar ook een individuele les kan uitkomst bieden. In een vrijblijvende intake (telefonisch) bepalen we samen wat het beste is voor jou.

Neem voor meer informatie contact op met:
Mirjam Toepoel
info@yogakeppel.nl
06-17447573

Wij werken samen met