Kennismaking kinderyoga (8 – 11 jaar)

Voor jongens en meiden van 8 tot 11 jaar: bewegen, spelen en ontspannen

Kinderyoga is voor iedereen, dus alle kinderen kunnen meedoen. Plezier staat voorop. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen spelenderwijs werken aan hun zelfbewustzijn, houding en ademhaling. In de les werken we met thema’s zoals de zon, de speeltuin, dieren, vriendschap en nog veel meer. Kinderen kunnen yoga ontdekken en verkennen door middel van spelletjes, yogahoudingen, ontspanning, visualisaties en creatieve oefeningen. Kinderen die last hebben met slapen, zich angstig voelen, nerveus zijn, het moeilijk vinden om zich te concentreren of last hebben van buikpijn kunnen baat hebben bij yoga. Maar bovenal is het vooral erg leuk om te doen!

Praktische informatie

Docent: Janneke de Heus

Lestijd: vrijdagmiddag 17.00 – 18.00 uur

Startdatum: vrijdag 4 september 2020

Duur: 6 vrijdagmiddagen 

Prijs: € 50,-

Neem voor meer informatie contact op met:
Janneke de Heus

info@opgroeiwinkel.nl | 06-18793511

Aanmelden yoga voor kinderen

Yoga voor kinderen (9-12)

Yoga is voor iedereen, alle kinderen en jongeren kunnen meedoen. Plezier staat voorop. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen werken aan hun zelf- en lichaamsbewustzijn, houding en ademhaling. Speciaal voor jongens en meiden van 9-12 jaar is er kinderyoga.  Een uurtje voor jezelf na een drukke schoolweek en lekker ontspannen het weekend in.

Kinderen die last hebben met slapen, zich angstig voelen, nerveus zijn, onzeker zijn, het moeilijk vinden om zich te concentreren of last hebben van lichamelijke klachten kunnen baat hebben bij yoga. Maar bovenal is het vooral fijn en leuk om te doen.

In de les werken we met verschillende yogahoudingen, aandachtsoefeningen en met de adem. We eindigen de les altijd met een eindontspanning. Ben je nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe dingen kom dan naar de yogales.

Praktische informatie

Docent: Janneke de Heus

Lestijd:
Vrijdagmiddag: 15.45 – 16.45 uur

Prijzen & lesvoorwaarden
€ 5 proefles
€ 10 per losse

€ 85 voor een 10 lessenkaart
Bekijk hier de prijzen en de lesvoorwaarden

Neem voor meer informatie contact op met:
Janneke de Heus

info@opgroeiwinkel.nl | 06-18793511

Aanmelden yoga voor kinderen