Yin yoga is een verstillende vorm van yoga waarbij de houdingen vooral gericht zijn op het versterken en versoepelen van gewrichten en bindweefsel en het activeren van de levensenergie (chi) in ons lichaam.
Dit doen we door langere tijd in een houding te blijven en bewust aanwezig te zijn bij de gebieden die op dat moment worden gestimuleerd.

Tijdens de Yin XL les nemen we nog meer de tijd om naar binnen te keren en de stilte in onszelf te ervaren.
We starten met een meditatie en eindigen de les met een wat langere eindontspanning. Daarna is er ruimte om nog even te blijven voor een kopje thee en het uitwisselen van ervaringen.

 

Wanneer deelnemen aan Yin Yoga XL?

  • Heb je behoefte aan ontspanning en loslaten?
  • Wil je je na een drukke werkweek opnieuw verbinden met jezelf?
  • Echt even de tijd nemen voor wat er in jou leeft?
  • Ga je weleens naar een yin yoga les, maar wil je iets meer verdieping?
  • Of heb je geen enkele ervaring en ben je nieuwsgierig?

Je bent van harte welkom!

SPECIAL:
YIN YOGA  MINI RETREAT – ZONDAG 22 APRIL 2023 (DAG VAN DE AARDE)
~ YIN YOGA & SAVASANA KLANK CONCERT ~

Tijdens de internationale dag van aarde organiseert Simone van Balanza een mini retreat waarbij je mag gronden en contact maken met wat in jou leeft, groeit en bloeit. Ze neemt je mee in de diepere lagen van jezelf. 

We openen deze dag met een korte sharing cirkel en zullen gezamenlijk het altaar opmaken. Vervolgens zal Simone je begeleiden in een meditatie om van daaruit langzaam in een aantal zachte yin yoga houdingen te komen.

Vanuit de yin yoga vertragen we meer en meer totdat we uiteindelijk in savasana oftewel de eindontspanning komen. Fenna zal je vanaf hier met haar prachtige stem en gitaar meenemen in een klankconcert. Je reist mee met haar stem diep naar binnen en ze zal hier en daar de stilte opzoeken zodat alles mooi kan integreren in jouw lichaam.

Zodra de laatste klanken zijn opgelost brengt Simone je weer rustig terug naar het hier en nu. We ronden deze heerlijke middag af met een korte sharing cirkel en wat lekkers.

Simone is eigenaresse van praktijk Balanza in Arnhem. Zij werkt als holistisch therapeut en begeleid mensen bij klachten en in hun persoonlijke proces met craniosacraal therapie, integrale massage in yin yoga. Daarnaast organiseert zij retreats en geeft ze workshops op diverse locaties.

Fenna is kunstenares, muzikant en theatermaakster. Vorig jaar heeft zij samen met haar moeder de prachtige muzikale voorstelling Wahine op diverse locaties in Nederland laten zien. Zij heeft onlangs het nummer “Mother” uitgegeven wat een ode is aan Moeder Aarde. Vandaar dat zij Simone deze dag begeleid met haar muziek. Uiteraard zal zij het nummer ook ten gehore brengen.

Informatie voor het aanmelden:
~ Datum 22 april 2023
~ Tijd 13 tot 16 uur
~ Bijdrage € 65,-
~ Aanmelden via info@balanza-massagepraktijk.nl
~ Je aanmelding is compleet als je een persoonlijke bevestiging van Simone hebt ontvangen

Praktische informatie

Docenten: Simone Penners

Lestijden
Zondagochtend 10.00-13.00 uur

16 april, 21 mei, 25 jun, 16 juli 2023

Vrijdagavond van 19.30-21.00 uur
12 mei, 2 juni, 7 juli 2023

SPECIAL: YIN YOGA MINI RETREAT
Zondag 22 april (dag van de Aarde): 13.00 – 16.00 uur
~ Yin Yoga & Savasana Klank Concert~

Prijs
€ 45,- voor zondagochtend Yin XL
€ 17 voor vrijdagavond Yin
€ 65 Yin Yoga Mini Retreat 

Meer informatie & aanmelding bij:
Simone Penners | info@balanza-massagepraktijk.nl | 
06-44734345