Yoga

Het vinden van rust en ontspanning en tijd voor jezelf is voor veel mensen moeilijk.
Het leven vraagt veel van ons, zowel thuis als op het werk. Yoga is een uitstekende manier om op adem te komen, fysiek en mentaal te herstellen en te leren omgaan met de vele uitdagingen die het leven je biedt.
Gun jezelf wat tijd en voel wat yoga met je doet.

 

Is yoga iets voor mij?

Yoga is voor iedereen. Los van je fitheid, figuur, ervaring, etc. Je kunt eruit halen wat jij nodig hebt. Of je nu zoekt naar ontspanning en flexibiliteit, of naar kracht en vitaliteit, yoga kan je het geven. Belangrijk is dat je herkent wat JIJ nodig hebt om in balans te komen en daar besteden we in de lessen dan ook aandacht aan.

Wat kun je bereiken met yoga?

Met yoga train je zowel je lichaam als je geest. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar. Zo kan het doen van fysieke oefeningen je concentratie verhogen terwijl het ontwikkelen van onder meer concentratie en adembeheersing je fysieke conditie verbetert. Fysieke effecten die je kunt ervaren zijn: meer ontspanning, stabiliteit, souplesse, kracht en vitaliteit. Mentale effecten zijn bijvoorbeeld: meer innerlijke rust, vertrouwen, standvastigheid, doorzettings- en aanpassingsvermogen.

Wil je meer weten?

Kijk hieronder bij onze verschillende lesprogramma’s.
– Hathayoga (‘s-ochtends en ‘s-avonds)
– Zwangerschapsyoga
– Yoga voor kinderen en Jongeren
– Yoga voor ouderen