Op zoek naar een manier om te ontspannen en gezond te blijven? Dan is yoga misschien wel iets voor jou. In het dagelijks leven is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. We leven sterk vanuit ons denken. We zijn het contact met  het voelen en met de signalen die het lichaam ons geeft soms kwijtgeraakt. Op de yogamat werk je aan het herstel van deze balans. Het ervaren van lichaam en geest als één geheel. Je leert te ontspannen. Daarnaast ontwikkel je een sterk, soepel lichaam en een heldere levendige geest.

Waarom yoga?

Het vinden van rust, ontspanning en tijd voor jezelf is voor veel mensen moeilijk. Yoga is een uitstekende manier om op adem te komen. Het spreekt het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan. Zowel fysiek als mentaal. Gun jezelf wat tijd en voel wat yoga voor jou doet.

Yogalessen MindfulnessInMotion Arnhem-Noord

Hatha yoga volwassenen

Hatha yoga is gericht op een eenheidservaring. Door adem en beweging te koppelen en je te concentreren hierop gaan lichaam en geest intensief samenwerken en ervaar je jezelf als één geheel. Ontwikkel lichaamssensitiviteit, energieker en vitaler.

Meer informatie

Yin Yoga XL

Yin yoga is een verstillende vorm van yoga waarbij de houdingen vooral gericht zijn op het versterken en versoepelen van gewrichten en bindweefsel en het activeren van de levensenergie (chi) in ons lichaam.

Meer informatie

Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga houdt je fit, bereidt je voor op de bevalling en zorgt ervoor dat je samen met je partner met vertrouwen naar je bevalling toeleeft. Het programma zwangerschapsyoga is een maatwerkcursus van minimaal 4 lessen op een tijdstip in overleg.

Meer informatie

Privéles

Naast wekelijkse groepslessen is het ook mogelijk om bij MindfulnessInMotion privé yogalessen te volgen. Privélessen zijn volledig toegespitst op jouw persoonlijke behoeften. Bekijk snel de mogelijkheden.

Meer informatie

Yoga voor kinderen (9-12)

Kinderen die last hebben met slapen, zich angstig voelen, nerveus zijn, onzeker zijn, het moeilijk vinden om zich te concentreren of last hebben van lichamelijke klachten kunnen baat hebben bij yoga.

Meer informatie