Op zoek naar een manier om te ontspannen en gezond te blijven? Dan is yoga misschien wel iets voor jou. In het dagelijks leven is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. We leven sterk vanuit ons denken. We zijn het contact met  het voelen en met de signalen die het lichaam ons geeft soms kwijtgeraakt. Op de yogamat werk je aan het herstel van deze balans. Het ervaren van lichaam en geest als één geheel. Je leert te ontspannen. Daarnaast ontwikkel je een sterk, soepel lichaam en een heldere levendige geest.

Waarom yoga?

Het vinden van rust, ontspanning en tijd voor jezelf is voor veel mensen moeilijk. Yoga is een uitstekende manier om op adem te komen. Het spreekt het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan. Zowel fysiek als mentaal. Gun jezelf wat tijd en voel wat yoga voor jou doet.

Yogalessen MindfulnessInMotion Arnhem-Noord

Hatha yoga volwassenen

Hatha yoga is gericht op een eenheidservaring. Door adem en beweging te koppelen en je te concentreren hierop gaan lichaam en geest intensief samenwerken en ervaar je jezelf als één geheel. Ontwikkel lichaamssensitiviteit, energieker en vitaler.

Meer informatie

Yoga voor ouderen

In het programma yoga voor ouderen staat het plezier in bewegen centraal. Ervaring met yoga is niet nodig. Er is altijd ruimte voor individuele verschillen. De oefeningen zijn zo ontworpen dat iedereen vanuit zijn eigen mogelijkheden kan meedoen.

Meer informatie

Zwangerschapsyoga

Het programma zwangerschapsyoga is een doorlopende cursus van 4 lessen per maand. De zwangerschapsyoga helpt je op een ontspannen manier je zwangerschap te beleven en samen met je partner met vertrouwen naar je bevalling toeleeft.

Meer informatie

Zelfzorg – verwendag

Ben je altijd voor iedereen aan het zorgen, maar vergeet je jezelf? Om overeind te blijven in je drukke leven moet je ook zo nu en dan tijd en aandacht voor jezelf vrij maken. Sabine en Mirjam organiseren samen een zelfzorg-verwendag.

Meer informatie

Yoga voor kinderen (9-12)

Kinderen die last hebben met slapen, zich angstig voelen, nerveus zijn, onzeker zijn, het moeilijk vinden om zich te concentreren of last hebben van lichamelijke klachten kunnen baat hebben bij yoga.

Meer informatie

Yoga voor jongeren (13-16)

In deze serie Yoga voor jongeren leer je bewust te worden van alles dat zich in je lijf en je hoofd afspeelt. Je wordt sterker en soepeler in je lijf. Ontspannender in je hoofd, waardoor je relaxed het weekend in kan.

Meer informatie

Privéles

Naast wekelijkse groepslessen is het ook mogelijk om bij MindfulnessInMotion privé yogalessen te volgen. Privélessen zijn volledig toegespitst op jouw persoonlijke behoeften. Bekijk snel de mogelijkheden.

Meer informatie