Voor wie is deze workshop hoogsensitiviteit?

Deze introductieworkshop is bestemd voor mensen die zich herkennen in hoogsensitiviteit. Ook wanneer je denkt dat jouw zoon of dochter hoogsensitief is, kan deze workshop een fijne handreiking zijn.

Voor wie er meer over willen weten of ermee willen leren omgaan. Zodat je jouw hoogsensitiviteit als kracht kunt inzetten. De ervaring leert dat een workshop met gelijkgestemden versterkend en ondersteunend kan zijn.

Wat is hoogsensitiviteit?

Mensen die hoogsensitief zijn hebben een gevoeliger zenuwstelsel. Daardoor komen prikkels veel sterker binnen, en nemen ze fijnmaziger en gedetailleerder waar. Bovendien hebben hoogsensitieve personen (HSP) vaak een diepgaandere verwerking en verbinden ze zich meestal onbewust met hun omgeving. Dit zijn stuk voor stuk mooie eigenschappen die je in het dagelijks leven in kunt zetten. Maar mensen die hoogsensitief zijn, raken ook vaak snel vermoeid en overprikkeld, nemen energie/emoties van anderen regelmatig over en kunnen het gevoel hebben dat hun energie ‘weglekt’. Als je om leert gaan met je hoogsensitiviteit, kun je het steeds meer als kracht inzetten.

Wat houdt de workshop Hoogsensitiviteit in?

Aan de hand van theorie, uitwisseling met elkaar en praktische oefeningen gaan we in op de
volgende onderwerpen:

  • Wat is hoogsensitiviteit (inclusief vragenlijst)?
  • Omgaan met prikkels en stress, concrete oefening om bij jezelf te komen/blijven.

Praktische informatie

Prijs
€ 25,-
Als je direct na de workshop van 26 september of 2 oktober deelneemt aan de training, brengen we de kosten van de workshop in mindering op het trainingsbedrag.  

Wanneer?
zondag 26 september 10.30-12.30 of
zaterdag 2 oktober 14.30-16.30

Liever een online training?
Volg je liever een online training, zodat je van huis uit mee kunt doen? Laat het weten!

Trainer Martine Jetten

Locatie
Gulden Hart | Bakenbergseweg 72 | 6814 MJ Arnhem-Noord

Neem voor meer informatie contact op met:
Martine Jetten 
martine.jetten@telfort.nl | 06 50 44 19 69