Martine Jetten
Trainer en coach Mindfulness en Hoogsensitiviteit

Even voorstellen: Martine Jetten

Ik wil mensen en organisaties weer dichter bij hun kern en hun innerlijke wijsheid brengen. Zodat ze contact kunnen maken met hun eigen potentie en vandaar uit effectief, vitaal, enthousiast  en resultaatgericht kunnen leven, werken en groeien.

Ik ben zelf ook door dit proces gegaan, en ik heb gemerkt hoeveel voldoening het geeft als het uiteindelijk lukt om je talenten te leven.

Na mijn opleiding tot mindfulnesstrainer heb ik me gespecialiseerd in mindfulness op de werkvloer. Mijn andere specialisatie is hoogsensitiviteit. Ik begeleid zowel groepen als individuen en gebruik daarbij verschillende technieken, bijvoorbeeld mindfulness, wandelcoaching, intuïtieve oefeningen, qigong en systemisch werk.

Ik neem mijn brede (levens)ervaring mee
Hiernaast heb ik ongeveer 30 jaar gewerkt als docent Nederlands (vooral Nederlands als tweede taal), lesmateriaalontwikkelaar,  adviseur, toetsontwikkelaar, leidinggevende en accountmanager. Ik heb gewerkt voor scholen (middelbare school, volwassenenonderwijs, hbo en universiteit) en onderwijsondersteunende instellingen.

Ik heb dit met veel plezier gedaan en heb daarbij aanvankelijk vooral mijn analytische vermogens sterk ontwikkeld. Tegelijkertijd leverde de combinatie van werk en privé met leuke intensieve pubers me veel stress op. Ook ontdekte ik gaandeweg, dat er meer is dan het werken met mijn hoofd, dat ik heel veel aanvoelde, en dat ik toch iets wezenlijks in mijn werk miste.
Ik kreeg verschijnselen van burn out en moest het rustiger aan doen. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief was. Achteraf kon ik zien dat deze fase me uiteindelijk juist dichter bij mezelf heeft gebracht. Mindfulness heeft me geholpen om anders in het leven te staan. En waar ik mijn hoogsensitiviteit aanvankelijk als een last heb ervaren, weet ik nu hoe ik het steeds meer als een kracht kan inzetten. Ik heb leren werken vanuit hoofd èn hart.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Wil jij ook ervaren hoe behulpzaam Mindfulness kan zijn? Ik kan je leren om met meer aandacht en plezier in het moment te zijn, om te gaan met stress, beter te concentreren èn presteren, een betere balans te vinden tussen denken en voelen, en liefdevoller te zijn voor jezelf.

Ben je benieuwd of jij hoogsensitief bent? Ik kan je leren beter om te gaan met prikkels en minder last te hebben van emoties van anderen. En te vertrouwen op je talenten om te verbinden en aan te voelen wat er werkelijk speelt.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op via martine.jetten@telfort.nl of 06 50441969.
Als je wilt, kunnen we ook altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek