Kitty Beem
yogadocent

Website van Kitty

Even voorstellen: Kitty Beem

Leuk dat je dit leest! Mijn naam is Kitty en ik ben een yogafan en fanatiek beoefenaar sinds ik de kracht van de ontspanningleerde kennen. Ik was gewend om altijd in de vijfde versnelling te leven en rende van afspraak naar afspraak. Yoga leerde mij dat het oké is om ook stil te staan, rustig in te ademen en met alle aandacht bij jezelf en je eigen lichaam te blijven. Na een yogasessie kan ik de wereld weer aan en geniet ik veel intenser en bewuster van de activiteiten die ik onderneem.

Kracht en dan ontspanning
Door de bewegingen met aandacht uit te voeren, versterk ik de connectie tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Ik leer mezelf steeds beter kennen! En dat is leuk! Dit enthousiasme leg ik ook in de yogalessen die ik verzorg. Ik maak graag een uitdagende, dynamische les met aandacht voor elke beweging. Zo word het makkelijker om de waan van de dag van je af te schudden en de eigen grenzen te verkennen. Aan het eind is er tijd en ruimte voor de echte ontspanning; een moment om weer te landen in het eigen lichaam. 

Yoga voor iedereen
Ik woon in Arnhem en werk naast mijn lessen parttime bij een opleidingsinstituut als coördinator Onderwijsvernieuwing. Ik vind het belangrijk om mijn werk als docente te combineren met andere werkzaamheden. Zo blijf ik met twee benen op de grond staan, dichtbij de maatschappij, dat vind ik belangrijk! Mijn yoga kenmerkt zich dan ook door de slogan: “Zen zonder poespas”. 

Een verhaal om te vertellenIk lees graag over yoga en raak geïnspireerd door bijzondere verhalen. Daarnaast schrijf ik zelf ook, veel en graag. Zo schrijf ik een eigen blog over mijn ervaringen met yoga, meditatie en hoe ik dat hier in Nederland toepas. Zo hoop ik de mensen om mij heen niet alleen met mijn lessen, maar ook met mijn eigen verhalen te inspireren. Lees je mee? Of kom gezellig een lesje langs!