Juist nu kan het enorm waardevol zijn om de mindfulness beoefening weer nieuw leven in te blazen. Je hebt vast gemerkt dat mindfulness onderhouden en integreren in je leven een proces is dat voortdurend aandacht vraagt.

Wil je samen met anderen de draad weer oppakken? Volg dan een of meer van de lessen om je mindfulnessvaardigheden te verdiepen en te verrijken.

Er zijn 4 lessen die als serie te volgen zijn, maar ook los van elkaar gevolgd kunnen worden. In de bijeenkomsten worden oude oefeningen opgefrist, maar worden ook vooral nieuwe oefeningen, achtergronden en inzichten aangeboden worden.

Voor iedereen die een 8 weekse Mindfulnesstraining heeft afgerond en de mindfulnessvaardigheden wil onderhouden, verdiepen en verrijken.

Iedere sessie heeft een eigen thema waardoor je aan het denken gezet wordt over wat jij belangrijk vindt in je leven en waar je aandacht aan wil schenken.Tijdens de sessie doen we oefeningen en wisselen we uit met de andere deelnemers. Na elke les krijg je handreikingen mee om dat thema voor jezelf uit te diepen.

Deze lessen vragen niet zozeer extra investering in tijd, maar meer de intentie om Mindfulness een blijvende plaats te geven in je leven. De thuisoefeningen tussen de thema avonden in zullen dan ook vooral gericht zijn op het toepassen van mindfulness in de praktijk van alledag.

Praktische informatie

Prijs
€ 165,00 voor de hele serie (losse lessen kosten € 45,00)

Dit is inclusief een werkboek met informatie en suggesties voor thuis als je de hele serie volgt. Deze werkmap krijg je dan thuis gestuurd. Als je losse lessen volgt krijg je de achtergrondinformatie en de oefensuggesties van het betreffende thema per mail.

Lestijd: word bekend gemaakt

Data en thema’s:

  • Leven naar je waarden
  • Loslaten, hoe doe je dat?
  • Leren accepteren
  • Leven met compassie

Trainer: Carolien Aarnink