Tijdens een mindfulnesstraining heb je wellicht al kennis gemaakt met een dag(deel) in stilte. Misschien heb je al ervaren hoe stil worden en vertragen je kan helpen om beter op te merken wat je ervaart in het hier-en-nu. Na een Stiltedag merken veel deelnemers dat ze weer meer in contact zijn met zichzelf. En weer wat bewuster en aandachtiger gaan leven .

In ons dagelijks leven doen we veel op de automatische piloot. We rennen vaak van de ene verplichting naar de andere en ook in onze gedachten zijn we maar weinig in het huidig moment. Dat maakt dat we niet voluit genieten van alle mooie kleine dingen die we tegenkomen, simpelweg omdat we ze niet bewust opmerken. Het betekent ook dat we niet altijd goed naar onszelf luisteren en voor onszelf zorgen. Mindful leven betekent met aandacht leven; aanwezig zijn bij alles wat je tegenkomt.

Een Stiltedag geeft je de mogelijkheid om wat langer met mindfulness te oefenen. Dit inspireert en verdiept je beoefening en helpt je om mindfulness weer een plaats te geven in je dagelijks leven.

Hoe ziet een Stiltedag eruit?

Je wordt ontvangen met thee en koffie en wat lekkers.

Gedurende de Stiltedag dag doe je verschillende oefeningen, zoals zitmeditatie, bodyscan, mindfulness yoga, loopmeditatie. Onderdeel van de dag is ook een wandelmeditatie in de natuur. Je verblijft in stilte, ook tijdens de pauzes. Voor de lunch neem je je eigen lunchpakket mee, ik zorg voor een heerlijke vegetarische soep. Verder is er sap en fruit. De deelnemers zijn stil, maar de oefeningen worden wel begeleid mij.

 Aan het begin van de middag wordt de stilte opgeheven. Er is dan ruimte voor uitwisseling over de ervaringen van de dag.

Praktische informatie

Investering: €45,00 inclusief koffie, thee, soep, sap en fruit (lunchpakket neem je zelf mee)

Data 2022: zondag 18 september

Tijd: 09.30 uur – 14.00 uur

Trainer: Carolien Aarnink

Neem voor meer informatie contact op via:
carolien.aarnink@planet.nl of 06-30111290

Locatie: Gulden Hart | Bakenbergseweg 72 | 6814 MK Arnhem-Noord

Aanmelden