Voorwaarden mindfulness- & compassie trainingen

Inschrijving voor één van onze activiteiten betekent dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Algemene informatie

 • Onze activiteiten vinden plaats op de in onze agenda gepubliceerde data en tijden, en in principe in ons centrum aan de Bakenbergseweg in Arnhem.
 • Tijdens de in de agenda aangegeven vakantie- en feestdagen vinden geen bijeenkomsten plaats. In Arnhem valt dit in de regel samen met de schoolvakanties van de Regio Zuid.

Aanmelding en betaling

 • Aanmelding geschiedt op volgorde van binnenkomst van inschrijving.
 • Je kunt je aanmelden voor al onze activiteiten via de website www.mindfulnessinmotion.nl of bij de betreffende trainer. Je inschrijving is definitief zodra wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen.
 • Voor deelname aan de achtweekse mindfulness- en/of compassietraining is je aanmelding pas definitief na het intakegesprek én betaling van het cursusgeld. 

Annuleren

 • Bij annulering van jouw zijde tot een maand voor aanvang van de activiteit berekenen we € 25 administratiekosten. Bij annulering tot twee weken van tevoren wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht. Na twee weken voor aanvang (1e bijeenkomst) is geen annulering meer mogelijk.
  Je kunt je eventueel wel laten vervangen, mits je vervanger aan de voorwaarden van de doelgroep voldoet. Ook is het mogelijk je boeking om te zetten naar een andere training of les op een later tijdstip. Neem hierover contact met ons op via het contactformulier.
 • Als je je deelname beëindigt voor het einde van het seizoen/de training, wordt je cursusgeld niet gerestitueerd.
 • Als een bijeenkomst niet door kan gaan, bijvoorbeeld door ziekte van de docent of trainer, word je hiervan zo tijdig mogelijk op de hoogte gesteld en zal de bijeenkomst wanneer mogelijk worden verzet.
 • Het niet behalen van het minimaal benodigde aantal aanmeldingen kan reden zijn voor annulering van een activiteit.

Verantwoordelijkheid

 • Voor alle trainingen geldt, dat iedere deelnemer voor zichzelf verantwoordelijk is. Deelname aan de les of training geschiedt geheel op eigen risico. Als je bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ben je op geen enkele wijze verplicht deze te doen.
 • De trainer of het centrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel of schade als gevolg van oefeningen of deelname.
 • De trainingen en lessen zijn geen vervanging voor therapie en geen vervanging voor geneeskundige behandeling.

 

Voorwaarden yogalessen

Dit zijn de voorwaarden voor de yogalessen bij Sabine Stückmann.

 • De yogalessen bij Sabine duren 90 minuten
 • Je kunt kiezen uit een 3 of 6 maandenabonnement voor 1of 2 yogalessen per week.
 • De yogalessen zijn op maandag- en vrijdagochtend en duren 90 minuten
 • 3 maandenabonnement 1x/week (12 lessen) €156
 • 6 maanden abonnement 1x/week (24 lessen) €288
 • 3 maanden abonnement  2x/week (24 lessen) €260
 • 6 maanden abonnement: 2x/week (48 lessen) €422
 • Losse les: €15
 • Proefles: €10
 • Mochten er geen lessen zijn in verband met feestdagen of vakanties wordt de geldigheidsduur van de kaart automatisch verlengt

Betaling:
In een keer per iDEAL voorafgaand aan de lessen.

Opzegging
Een abonnement is niet tussentijds opzegbaar.
Na afloop van de abonnementperiode eindigt het abonnement.

Inschrijving & betaling
Als je een abonnement wilt nemen op lessen van Sabine klik je in het lesrooster  op de betreffende les. Dan kom je automatisch in het boekingssysteem van PAYN PLAN, waar je je eigen account aanmaakt. Daar kun je kiezen uit het abonnement dat bij jou past en kun je betalen met ideal. Na betaling ben je automatisch ingeschreven in de les van jouw keuze. 

Als je vragen hebt of extra hulp bij het inschrijven en/of betalen nodig hebt, bel of mail:
Sabine: info@mindfulnessinmotion.nl 06-43020228

Lesuitval ivm ziekte docent
Voor het geval er lesuitval is in verband met ziekte van de docent, wordt de les indien mogelijk vervangen door een andere docent, of wordt de geldigheidsduur van het abonnement verlengd. 

Vakanties
De yogalessen lopen van september t/m juni met inachtneming van de schoolvakanties van regio Zuid. Er zijn geen lessen op alle algemeen geldende, christelijke en nationale feestdagen. 

22 december – 6 januari        kerstvakantie
2 – 10 maart                                 voorjaarsvakantie
27 april – 5 mei                           meivakantie
juli & augustus                            zomerrooster (wordt nog  bekend gemaakt)

Er zijn geen lessen op:
Maandag:    4 maart (krokusvakantie)
                        22 april (Tweede Paasdag)
                        29 april (meivakantie)
                       10 juni (Tweede Pinksterdag)
Vrijdag:       19 april (Goede Vrijdag)
                       3 mei (meivakantie)

Laatste les maandaggroep: 1 juli
Laatste les vrijdaggroep:     28 juni

Afmelden voor lessen
Meld je zo snel mogelijk af in het systeem van Payn Plan af als je een les niet kunt volgen. Daarmee geef je iemand anders, die een les wil inhalen de ruimte jouw plek in te nemen. Je kunt er immers zelf ook van profiteren als jij een les mist en wilt inhalen. 

Inhalen van lessen
Een gemiste les kun je in de week daarop inhalen. Dit kan mits er plek is in de les van jouw keuze. Dat kun je zien in het systeem van Payn Plan.

Losse lessen en proeflessen
Er blijft verder de mogelijkheid om een losse les te volgen, mits er ruimte is in de les van jouw keuze.

65-plussers
Ontvangen 20% reductie op de abonnementen.

Vakanties en feestdagen
Actuele informatie over leswijzigingen, feestdagen en vakanties vind je in het lesrooster.

Aansprakelijkheid

 • MIM is niet verantwoordelijk voor blessures/ziekten, die tijdens de les, training of workshop worden opgelopen door de deelnemer. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar fysieke en psychische welzijn. De deelnemer weet dat als hij/zij bepaalde oefeningen, om welke redenen dan ook, niet kan of wil doen, hij/zij op geen enkele wijze verplicht is deze oefeningen te doen.
 • De lessen, trainingen en workshops zijn geen vervanging voor therapie en geen vervanging voor geneeskundige behandeling
 • Lichamelijke en/of psychische klachten dienen voorafgaand aan de les, training of workshop aan de trainer gemeld te worden.
 • Indien u twijfelt of u kunt deelnemen aan een activiteit raadpleeg dan eerst uw arts of therapeut.
 • MIM is niet aansprakelijk voor ongebruikelijke of onvoorspelbare gebeurtenissen waaronder stakingen, terrorisme, natuurrampen, ongelukken door derden, technische problemen met de accommodatie, brand, diefstal overstroming en weersomstandigheden. In het geval van een/meerdere bovenstaande omstandigheden zijn terugbetalingen en compensaties niet mogelijk.