” In welke situatie wij ons ook bevinden, het is altijd mogelijk deze met een positieve houding te benaderen “

– Dalai Lama

En opeens komt de wereld tot stilstand. Behalve de natuur, die trekt zich daar niets van aan. Het lijkt of de magnolia nog nooit zo mooi heeft gebloeid. Deze tijd confronteert ons met onze kwetsbaarheid, met vergankelijkheid. Alles is opeens onzeker. Toch brengt deze periode waarin je wereldje klein wordt ook nieuwe inzichten en momenten van genieten met zich mee. Misschien heb je meer tijd en geniet je van dingen die anders aan je aandacht ontsnapt zouden zijn. Misschien heb je het drukker dan ooit, werk je in een van de vitale beroepen en ontdek je in jezelf of in anderen dingen die waardevol zijn. Of moet je thuiswerken combineren met thuis onderwijs geven en zie je je kind opeens van een andere kant. Voor veel mensen zijn er in deze tijd van angst, onzekerheid en verdriet ook ervaringen van kracht, saamhorigheidsgevoel, besef van waarden, liefde en schoonheid.

We hopen dat we over een tijd ons normale leven weer kunnen hervatten. Maar zou het ooit weer helemaal hetzelfde zijn? Misschien zijn juist in deze tijd je ogen wel geopend voor zaken die je niet kwijt wilt raken. Is dit ook een tijd van bewustwording van wat waardevol in het leven is. Mindfulness In Motion is juist nu aanwezig met een groot online aanbod bewustwordings- mindfulness- en yoga activiteiten om zowel fysiek als mentaal zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Wees welkom! Weet je niet of een online training of les iets voor je is, neem dan contact met ons op voor een gratis proefsessie.

Bekijk onze online lessen