Vanaf september 2018 is de ruimte van MindfulnessInMotion in gebruik. Terwijl er in en om de rest van de kerk nog druk verbouwd wordt, is onze eigen ruimte een heerlijke plek waar je tot rust kunt komen. Zo zijn er al twee groepen gestart met de Mindfulness Basistraining, een groep met de Compassietraining en een groep met de training Mindful Parenting. Ook zijn er al diverse yogalessen gestart. Van de deelnemers krijgen we terug dat ze onder de indruk zijn van de verbouwing van de kerk en de zaal van MindfulnessInMotion. Een inspirerende en rustgevende ruimte waar het fijn is om te zijn. Wil je ook meedoen? Er is nog plek in de diverse yogagroepen en 26 oktober begint een nieuwe Compassietraining. In januari 2019 starten nieuwe Mindfulnesstrainingen (ook voor kinderen en jongeren ) en Compassietrainingen. Je bent van harte welkom!